Tyrnivispipuuro
Tyrnimarjoista keitetty vispipuuro kelpaisi hienoillekin illallisille.
(4 annosta)
1 l vettä
3 dl tyrnimarjoja
1 dl sokeria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,25 tl suolaa
1,5 dl mannasuurimoita
Mittaa kattilaan vesi, tyrnimarjat, sokeri ja suola. Keitä noin 10 minuuttia.
Siivilöi neste ja painele tyrnimarjoja mahdollisimman tarkasti siivilää vasten, jotta saat kaiken mehun niistä irti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kaada neste takaisin kattilaan ja vispaa mannasuurimot joukkoon. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia vähän väliä sekoitellen.
Jäähdytä puuro kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Vinkki! Voit käyttää tyrnimarjojen siivilöinnistä ylijääneet kuoret ja siemenet vaikka smoothieissa tai leipätaikinassa.
Metsäpalvelu
Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.
Osaston luetuimmat
- Tämä kone mullisti kotitarveklapien tekemisen 40 vuotta sitten eikä vanhaan enää palattu
- Kemin jättitehtaalle karmea alku, yli viisi kuukautta pois pelistä – Metsä Group vakuuttaa, että puukauppatahti pitää silti
- Stora Enson tulos heikkeni − yhtiö varautuu irtisanomisiin
- Metsä Group ottaa järeyteen perustuvan runkohinnan käyttöön myös uudistushakkuilla ‒ korvaa kiinteän runkohinnoittelun
- Ministeri Essayah topputtelee viljelijöiden odotuksia koskien valkoposkihanhien metsästyksen aloittamista
- Pikkulintuja kuolee nyt ravinnon puutteeseen – ruokaa kannattaa ripotella maahan, myös lapioon voi tarttua
- Kauppalehti: Nuuka eteläpohjalaismies keräsi kaikessa hiljaisuudessa miljoonaomaisuuden – säätiö auttaa nyt rahoilla kotikylän nuoria