Karpalo-pähkinäkuskus
Karpalo tuo pirteyttä kuskusiin, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai lisukkeena.
3 dl kuskussuurimoita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 tl keltaista ras el hanout -mausteseosta
2 rkl sitruunamehua
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl suolaa
3,5 dl kiehuvaa vettä
1 dl cashewpähkinöitä
kourallinen lehtipersiljaa ja/tai tuoretta korianteria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pane kuskus, karpalot ja mausteet kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna imeytyä muutama minuutti.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne kuskusin joukkoon haarukalla sekoittaen. Silppua päälle korianteria, lehtipersiljaa tai kumpaakin. Tarjoa falafelpyöryköiden tai lammaspadan kanssa.
Vinkki! Jos et löydä ras el hanout -mausteseosta, voit korvata sen curryjauheella.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- MTK:n Viljanen haluaa pysäyttää ulkomaisen ruoan tuontivyöryn: ”Se lisää kotimaisen ruoan hintapainetta”
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”