Kinuskitäytteiset karpalomuffinit
Muffinit kätkevät sisäänsä syntisen herkullisen suolakinuskitäytteen.
(n. 15 kpl)
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl karpaloita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Täyte:
1 putkilo (80 g) valmista suolakinuskitäytettä
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon karpalot.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kun muffinit ovat hiukan jäähtyneet, pursota niihin täytettä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Vinkki! Jos et löydä kaupasta suolakinuskitäytettä, pursota muffineihin valmista kinuskikastiketta käyttäen apuna pursottimen kapeaa tyllaa.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Lieksalaisvalmistaja sai samppanjalakimiehet niskaansa pashan takia – ”Kupliakaan ei saanut näkyä pakkauksessa”
- Tässä klapissa riittää purtavaa – pääsiäsherkku vailla vertaa
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata
- Tällä ohjeella valmistuu aito, perinteinen pasha