Pakurilla maustetut kukkakaalipalat
Uunissa paahdetut kukkakaalipalat sopivat naposteltavaksi tai pääruuan lisukkeeksi.
(4–6 annosta)
1 kukkakaali
oliiviöljyä
1 tl yrttisuolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
ripaus mustapippuria
0,5–1 tl jauhettua pakuria
Pilko kukkakaali suupaloiksi uunipellille. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä, ripottele yrttisuolaa, mustapippuria ja lopuksi jauhettua pakuria. Pyöräyttele kukkakaalinpaloja öljyssä ja mausteissa lopuksi vielä käsin. Paahda uunissa 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes kukkakaalinpalat ovat saaneet vähän väriä.
Osaston luetuimmat
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen