Marjaisat marengit
Marjahillolla maustetut marengit sopivat jälkiruokiin tai vaikka kakunkoristeeksi.
(50 pientä tai 20–30 suurempaa)
3 munanvalkuaista
2 dl tomusokeria
2 rkl sileää metsämarjahilloa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri kiiltäväksi, kovaksi vaahdoksi. Lisää valmiiseen vaahtoon hillo sekoittaen vain osittain, jotta vaahto jää hiukan raidalliseksi.
Pursota tai nostele lusikalla marengit leivinpaperille uunipellille. Paista niitä noin 60–70 asteisessa uunissa vähintään kahden tunnin ajan; sopiva paistoaika riippuu marenkien koosta. Marengit ovat valmiita, kun ne ovat rapeita ja kuivia.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta