Kikherne-nokkospaistos maustetaan intialaisittain
Intialaiset mausteet sopivat yhteen nokkosen kanssa.
Nokkosta ja kikherneitä
(2 annosta)
- noin litra nokkosia
- 3 salottisipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 prk käyttövalmiita kikherneitä
- 3 rkl ruokaöljyä
- 2 tl curryjauhetta
- 1 tl juustokuminaa
- 0,5 tl chilihiutaleita
- 0,5 tl mustapippuria
- 0,5 tl suolaa
Tee näin
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele nokkoset lävikössä ja leikkaa niitä hieman saksilla. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipuli. Valuta kikherneet lävikössä ja huuhtele vedellä.
Kuumenna paistinpannu ja mittaa siihen öljy, curry, juustokumina ja chili. Lisää kikherneet, sipulisilput ja nokkoset. Paista noin 15 minuuttia, kunnes nokkoset ovat pehmenneet ja kikherneet hieman ruskistuneet. Lisää lopuksi pippuria ja suolaa.
Tarjoile sellaisenaan lisukkeena tai riisin kanssa pääruokana.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu