Villi perunasalaatti
Litulaukka tuo perunasalaattiin valkosipulin makua.
4 perunaa
2 suolakurkkua
1 dl litulaukan lehtiä
1 dl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tölkki kermaviiliä (200 g)
1 tl sinappia
puolikkaan sitruunan mehu
0,5 tl mustapippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä perunat. Kuutioi suolakurkut. Huuhtele ja hienonna litulaukan lehdet. Kun perunat ovat jäähtyneet, kuori ja kuutioi ne.
Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, sinappi, sitruunamehu, silputtu litulaukka ja mustapippuri. Lisää peruna- ja suolakurkkukuutiot ja sekoita. Tarkista suola.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla