Punakaali-vuohenputkisalaatti
Punakaalista ja vuohenputkesta syntyy raikas lisukesalaatti.
200 g punakaalia
reilu kourallinen vuohenputkia
1 iso porkkana
puolikkaan sitruunan mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta esimerkiksi juustohöylällä. Huuhtele vuohenputket. Kuori porkkana ja leikkaa siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Sekoita kaali, vuohenputket ja porkkanasuikaleet salaattikulhossa yhteen. Pirskota päälle puolikkaan sitruunan mehu sekä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin