Rouskusalaatti
Rouskut ovat maukkaita myös miedosti maustettuina.
200 g ryöpättyjä karva-, kangas- tai haaparouskuja
1 kevätsipuli
2 rkl kapriksia
0,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl mustapippuria
4 rkl hyvää oliiviöljyä
Puhdista rouskut sieniharjalla ja ryöppää ne keittämällä runsaassa vedessä 10 minuuttia.
Pilko ryöpätyt rouskut pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista lopuksi suolan määrä. Tarjoa lisukkeena tai alkupalana tuoreen leivän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja