Lasimestarin tofu
Lasimestarin sillin kasvisversio tehdään tofusta. Valmista säilyke päivää ennen tarjoilua.
300 g savutofua
1 pieni porkkana
1 pieni punasipuli
3 cm:n pala inkivääriä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Liemi:
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl suolaa
10 maustepippuria
8 katajanmarjaa
3 laakerinlehteä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi porkkana ja sipuli. Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi lastuiksi.
Lado tofusiivut, porkkanat, sipulit ja inkiväärit 6 dl:n vetoiseen lasipurkkiin kerroksittain.
Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta niin, että sokeri sulaa. Anna jäähtyä pari minuuttia. Kaada liemi purkkiin muiden ainesten päälle. Anna maustua vähintään yön yli.
Lasimestarin tofu säilyy jääkaapissa reilun viikon.
Osaston luetuimmat
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”