Näillä vinkeillä teet parasta kotijäätelöä
Herkullista kotijäätelöä voi valmistaa myös ilman jäätelökonetta.
- Lähimetsästä kerätyt marjat sopivat jäätelön raikkaaksi makuaineeksi.
- Kun kypsentää keltuaiset 82 asteeseen, jäätelöön ei jää raa’an kananmunan makua ja sen rakenne on hyvä.
- Parhaimman rakenteen jäätelöön saa ajamalla valmiin jäätelömassan tasaiseksi yleiskoneen cutter-terällä.
- Pakastumaan laitettua jäätelömassaa vatkataan aina välillä, jotta se jäätyisi tasaisesti ja rakenteesta tulisi mahdollisimman kuohkea.
- Voit valmistaa samalla tavalla myös sorbettia. Sorbettiohjeissa usein esiintyvän glukoosin voi korvata juoksevalla hunajalla.
Osaston luetuimmat
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”