Leivitettyä haukea ja piparjuurikastiketta
Huolellisesti fileoitu hauki on herkullista pikaruokaa.
(4 annosta)
2 ruodotonta haukifileetä
1 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paistamiseen:
50 g voita
Kastike:
150 g ranskankermaa tai kermaviiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3–4 tl piparjuuritahnaa
1 tl sokeria
2 tl sinappia
nippu tuoretta tilliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tee ensin kastike: Mausta ranskankerma piparjuuritahnalla, sokerilla, sinapilla ja silputulla tillillä. Anna maustua jääkaapissa vähintään vartin.
Laita ruisjauhot syvälle lautaselle ja mausta ne suolalla. Paloittele haukifileet isoiksi suupaloiksi ja kierittele palat yksitellen jauhoissa.
Paista kalapalat paistinpannulla voissa kullanruskeiksi ja tarjoa piparjuurikastikkeen ja esimerkiksi vihreän salaatin kanssa.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Lieksalaisvalmistaja sai samppanjalakimiehet niskaansa pashan takia – ”Kupliakaan ei saanut näkyä pakkauksessa”
- Tässä klapissa riittää purtavaa – pääsiäsherkku vailla vertaa
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata
- Tällä ohjeella valmistuu aito, perinteinen pasha