Helpot kaura-jauhosavikkapihvit
Pihveihin voi käyttää tuoreita tai kuivattuja jauhosavikan lehtiä.
5 dl tuoreita tai 1,5 dl kuivattuja jauhosavikan lehtiä
5 dl kaurahiutaleita
6 dl vettä
1 sipuli
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
suolaa
mausteita maun mukaan
ruis- tai korppujauhoja
voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Jos käytät kuivattuja lehtiä, kiehauta vesi ja kaada se astiaan murskattujen lehtien päälle. Lisää kaurahiutaleet. Jos käytät tuoreita lehtiä, ryöppää niitä runsaassa vedessä 10 sekuntia, valuta, silppua ja sekoita vedessä turvotettujen kaurahiutaleiden kanssa.
Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Lisää massaan sipuli sekä suolaa ja muita mausteita makusi mukaan. Muotoile massasta pihvejä ja leivitä ne ruis- tai korppujauhoissa ja paista runsaassa voissa.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Pääsiäinen nostaa yhden yrtin kysyntää satoja prosentteja – näin perinnejuhla näkyy suomalaisten ostoskoreissa
- 4 herkkua pääsiäispöytään: silkkistä parsakeittoa, appelsiinilohta, perinteistä pashaa ja murupiirakkaa
- Tällä ohjeella valmistuu aito, perinteinen pasha
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata