Nopeat savikkarieskaset
Savikkarieskasiin käytetään jauhosavikan siemeniä.
6 dl speltti- ja/tai täysjyvävehnäjauhoja
2,5 dl piimää
1 tl suolaa
1 tl soodaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(0,5 dl hunajaa)
1 tl anista
2–4 rkl kylmässä ja kuumassa huuhdeltuja jauhosavikan siemeniä
Sekoita kaikki aineet ja tee löysä taikina. Levitä uunipellille noin sentin paksuisia ja halkaisijaltaan 10–15-senttisiä leipäsiä. Paista uunissa 250 asteessa, kunnes leivät ovat kullanruskeita. Tarjoile rieskaset kuumina.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla