Herkkutattivaahto
Alkusyksyn tuoreista herkkutateista pyöräytetty vaahto maistuu paahdetun ruisleivän päällä tai perunoiden kanssa.
150 g herkkutattia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
ripaus timjamia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl soijakastiketta
½ tl mustapippuria
1 purkki smetanaa
Paistamiseen:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
voita
Koristeluun:
yrttejä
paistettuja tattipaloja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Puhdista ja paloittele herkkutatti. Leikkaa sipuli ja valkosipulinkynsi paloiksi. Kuumenna pannulla herkkutattipaloja, kunnes niistä ei enää irtoa paljon nestettä. Lisää voi, sipuli ja timjami. Kuullota, kunnes sipulit pehmenevät. Jäähdytä.
Soseuta sieni-sipuliseos sauva- tai tehosekoittimella ja lisää massaan soijakastike, mustapippuri ja smetana. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
Levitä herkkutattivaahtoa ohuille, rapeiksi paahdetuille ruisleipäviipaleille. Koristele yrteillä ja herkkutattipaloilla.
Osaston luetuimmat
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta