Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kotitekoinen gini

Katajanmarjat antavat ginille sen tunnusomaisen maun.
Kotitekoisen ginin annetaan maustua 36 tuntia.
Kotitekoisen ginin annetaan maustua 36 tuntia. Kuva: Kari Salonen / VL-arkisto

5 dl maustamatonta kirkasta viinaa

2 rkl vihreitä katajanmarjoja

0,5 tl korianterinsiemeniä

1 tl kamomillaa tai kuivattuja koivunsilmuja tai -lehtiä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 tl kuivattua siankärsämöä

2 kokonaista kardemummaa

1 laakerinlehti

4 maustepippuria

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 rkl kuminaa

2 rkl raastettua sitruunan, appelsiinin tai greipin kuorta

Rouhi katajanmarjat ja laita rouhe tiiviskantiseen lasipurkkiin tai -pulloon. Lisää seuraavana päivänä muut aineet ja ravista hyvin. Anna juoman maustua 36 tuntia. Maista. Jos maku on liian mieto, anna juoman vielä tekeytyä. Kun maku on kyllin vahva, siivilöi juoma puhtaaseen lasipulloon.