Kotitekoinen gini
Katajanmarjat antavat ginille sen tunnusomaisen maun.
5 dl maustamatonta kirkasta viinaa
2 rkl vihreitä katajanmarjoja
0,5 tl korianterinsiemeniä
1 tl kamomillaa tai kuivattuja koivunsilmuja tai -lehtiä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl kuivattua siankärsämöä
2 kokonaista kardemummaa
1 laakerinlehti
4 maustepippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl kuminaa
2 rkl raastettua sitruunan, appelsiinin tai greipin kuorta
Rouhi katajanmarjat ja laita rouhe tiiviskantiseen lasipurkkiin tai -pulloon. Lisää seuraavana päivänä muut aineet ja ravista hyvin. Anna juoman maustua 36 tuntia. Maista. Jos maku on liian mieto, anna juoman vielä tekeytyä. Kun maku on kyllin vahva, siivilöi juoma puhtaaseen lasipulloon.
Osaston luetuimmat
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä