Katajanmarjaperunat
Perunavuoka maustetaan katajanmarjoilla, mustapippurilla ja valkosipulilla.
2 kg perunaa
2 rkl voita
5 valkosipulinkynttä
1,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl rouhittua mustapippuria
2–3 tl murskattuja katajanmarjoja
5 dl kermaa
(juustoraastetta)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuori ja viipaloi perunat ja valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Voitele laakea uunivuoka. Lado perunat ja valkosipulisiivut kerroksittain vuokaan ja ripottele mausteet kerrosten väliin ja pinnalle. Valele kerma perunoiden päälle ja lisää halutessasi juustoraastetta. Paista 175 asteessa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Jätä vuoka uunin jälkilämpöön ja anna ruoan vielä vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- S-ryhmä vetää myynnistä Rainbow-tuotteen – saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun