Koivunoksatee
Koivun lehdet, oksat ja silmut sisältävät salisylaatteja sekä B2-, B3- ja C-vitamiinia.
1 l vettä
noin 2,5 dl ohuita koivun oksia
(hunajaa)
(sitruunamehua)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä oksia vedessä noin 10 minuuttia, siivilöi ja mausta halutessasi hunajalla ja/tai sitruunamehulla.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu