Koivunmahlasiirappi
Koivunmahlasiirapin maku on pehmeä ja omanlaisensa.
10 l koivunmahlaa
Keitä mahlaa miedolla lämmöllä noin viiden tunnin ajan, jolloin saat noin 1 dl mahlasiirappia. Sen maku on pehmeä.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja