Mausteinen sienihillo
Sienihillo on ihana lisuke, jonka voi yhtä hyvin tehdä tuoreista kuin pakastetuistakin sienistä.
(noin puoli litraa)
2 dl vettä
1,5 dl balsamietikkaa
2 laakerinlehteä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
5 katajanmarjaa
5 maustepippuria
0,75 tl suolaa
5 dl pakastettuja suppilovahveroita (tai 2 litraa tuoreita)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 salottisipulia
1,5 dl hillosokeria
Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Laita puhdistetut, pilkotut sienet ja kuoritut, silputut sipulit mukaan kiehumaan. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon hillosokeri, keitä 10 minuuttia ja säilö sienihillo puhtaisiin hillopurkkeihin.
Sienihillo maistuu esimerkiksi juuresnäkkärin ja mantelijuuston kanssa. Niiden ohjeet löydät Aarteesta 1/2019.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla