Retkiruoka: Mustikkapuuro
Retkipuuroon sopivat mitkä tahansa kuivatut marjat.
(2 annosta)
2 dl isoja kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja mustikoita
0,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisäksi:
1 dl pähkinöitä
hunajaa
Mittaa kaurahiutaleet, mustikat ja suola tiiviiseen pussiin. Retkikohteessa kaada pussin sisältö retkikeittimen kattilaan, lisää 5 dl vettä, kiehauta ja anna hautua 5–10 minuuttia. Nauti puuro pähkinöiden ja hunajan kanssa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla