Peltokanankaalikastike
Tarjoa kanankaalikastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
1 dl ruohosipulia
4 rkl voita
3 rkl jauhoja
noin 2 dl kanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl maitoa, soijamaitoa tai kookoskermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
Hienonna ruohosipuli ja kuullota silppua hetki voissa paistinpannulla. Lisää jauhot ja hienonnetut kanankaalinversot ja sekoita, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää maito tai soijamaito vähitellen hyvin sekoittaen. Mausta. Anna kypsyä hiljalleen noin 5 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Näin pekoni kannattaa säilyttää – avattu pakkaus on huonoin vaihtoehto
- 4 herkkua pääsiäispöytään: silkkistä parsakeittoa, appelsiinilohta, perinteistä pashaa ja murupiirakkaa
- Pääsiäinen nostaa yhden yrtin kysyntää satoja prosentteja – näin perinnejuhla näkyy suomalaisten ostoskoreissa
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata