Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Peltokanankaalikastike

Tarjoa kanankaalikastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
Käytä kastikkeeseen peltokanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja.
Käytä kastikkeeseen peltokanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja. Kuva: Elina Lampela

1 dl ruohosipulia

4 rkl voita

3 rkl jauhoja

noin 2 dl kanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

3 dl maitoa, soijamaitoa tai kookoskermaa

suolaa ja pippuria maun mukaan

Hienonna ruohosipuli ja kuullota silppua hetki voissa paistinpannulla. Lisää jauhot ja hienonnetut kanankaalinversot ja sekoita, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää maito tai soijamaito vähitellen hyvin sekoittaen. Mausta. Anna kypsyä hiljalleen noin 5 minuuttia.