Peltokanankaali-linssipata
Peltokanankaalin maku on sinappinen ja sitruunainen.
2 dl linssejä
2 dl peltokanankaalin lehtiä tai versoja
200 g sipulisilppua
2 rkl voita tai öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkosipulimurskaa
0,5 l kasvislientä
3 dl lihalientä tai kasvislientä
400 g tomaattimurskaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
(vettä)
ranskankermaa tarjoiluun
Huuhtele linssit hyvin. Hienonna kanankaali. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulisilppua kattilassa voissa tai öljyssä, lisää valkosipuli ja muut ainekset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna kiehua hiljalleen noin kolme tuntia. Lisää vettä, jos ruoasta tulee liian paksua.
Nauti linssipata ranskankermasilmän kanssa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla