Ahomansikkadippi
Ahomansikkadippi sopii tarjottavaksi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa.
2 punasipulia
0,5 l ahomansikoita
1 dl tuoretta korianteria
0,5–3 tl tuoretta tai jauhettua chiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl limettimehua
suolaa ja pippuria maun mukaan
Kuori sipulit ja hienonna ne kuutioiksi. Hienonna tuore chili. Murskaa mansikat ja silppua korianteri. Yhdistä ainekset ja sekoita mukaan limettimehu ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Tarjoa dippi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa. Tulisuuden voit päättää itse chilin määrää säätelemällä.
Osaston luetuimmat
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lumi ja pakkanen eivät nujerra kotimaista varhaisperunasatoa – juhannuspöydän herkku on turvassa muovien ja harsojen alla