Ahomansikkapirtelö
Surauta suloiseen kesäpirtelöön sekä ahomansikan marjoja että lehtiä.
10 ahomansikanlehteä
1–2 dl ahomansikoita
1,5 dl luonnonjogurttia tai jäätelöä
1–2 rkl hunajaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl sitruunamehua
1 banaani
vettä tai täysmaitoa
Hienonna mansikanlehdet esimerkiksi yrttisaksilla. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja lisää vettä tai maitoa niin paljon kuin astiaan mahtuu. Surauta ainekset sekaisin ja tarkista maku.
Osaston luetuimmat
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun