Ruusuvesi
Valmista ruusuvettä ruusun terälehdistä ja käytä sitä ruokien maustamiseen.
5 dl ruusun terälehtiä
5 dl vettä
Liota terälehtiä vedessä yön yli. Kiehauta, siivilöi ja pullota.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- S-ryhmä vetää myynnistä Rainbow-tuotteen – saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
- ”Tästä alkaa halpuutuksen uusi aalto”, MTK:n Eerikki Viljanen arvasi, kun Coop tuli S-kauppoihin – huoli heräsi alkuperän hämärryttämisestä ja hintojen polkemisesta
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”