Karpalo-pähkinäkuskus
Karpalo tuo pirteyttä kuskusiin, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai lisukkeena.
3 dl kuskussuurimoita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 tl keltaista ras el hanout -mausteseosta
2 rkl sitruunamehua
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl suolaa
3,5 dl kiehuvaa vettä
1 dl cashewpähkinöitä
kourallinen lehtipersiljaa ja/tai tuoretta korianteria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pane kuskus, karpalot ja mausteet kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna imeytyä muutama minuutti.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne kuskusin joukkoon haarukalla sekoittaen. Silppua päälle korianteria, lehtipersiljaa tai kumpaakin. Tarjoa falafelpyöryköiden tai lammaspadan kanssa.
Vinkki! Jos et löydä ras el hanout -mausteseosta, voit korvata sen curryjauheella.
Osaston luetuimmat
- S-ryhmä vetää myynnistä Rainbow-tuotteen – saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun