Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Karpalo-pähkinäkuskus

Karpalo tuo pirteyttä kuskusiin, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai lisukkeena.
Kuskus sopii sekä kasvis- että liharuokien lisukkeeksi.
Kuskus sopii sekä kasvis- että liharuokien lisukkeeksi. Kuva: Vesa-Matti Väärä

3 dl kuskussuurimoita

1 dl kuivattuja karpaloita

1 tl keltaista ras el hanout -mausteseosta

2 rkl sitruunamehua

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 tl suolaa

3,5 dl kiehuvaa vettä

1 dl cashewpähkinöitä

kourallinen lehtipersiljaa ja/tai tuoretta korianteria

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pane kuskus, karpalot ja mausteet kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna imeytyä muutama minuutti.

Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne kuskusin joukkoon haarukalla sekoittaen. Silppua päälle korianteria, lehtipersiljaa tai kumpaakin. Tarjoa falafelpyöryköiden tai lammaspadan kanssa.

Vinkki! Jos et löydä ras el hanout -mausteseosta, voit korvata sen curryjauheella.