Kinuskitäytteiset karpalomuffinit
Muffinit kätkevät sisäänsä syntisen herkullisen suolakinuskitäytteen.
(n. 15 kpl)
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl karpaloita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Täyte:
1 putkilo (80 g) valmista suolakinuskitäytettä
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon karpalot.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kun muffinit ovat hiukan jäähtyneet, pursota niihin täytettä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Vinkki! Jos et löydä kaupasta suolakinuskitäytettä, pursota muffineihin valmista kinuskikastiketta käyttäen apuna pursottimen kapeaa tyllaa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja