Helppo puolukka-murupiirakka
Kirpeä puolukka ja makea muru ovat herkullinen pari.
Pohja:
0,75 dl rypsiöljyä
2 dl jogurttia
3 dl vehnäjauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Täyte:
4–5 dl puolukoita
Muruseos:
0,5 dl voita tai margariinia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1,5 dl vehnäjauhoa
1 dl sokeria
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele pyöreä piirakkavuoka.
Valmista pohja. Sekoita öljy ja jogurtti kulhossa. Yhdistä kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää märkien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina piirakkavuokaan ja ripottele päälle puolukat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Valmista muruseos nyppimällä rasva, vehnäjauhot ja sokeri sekaisin. Levitä muruseos piirakan päälle.
Paista piirakkaa uunissa 45–50 minuuttia. Tarjoa hieman jäähtyneenä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- S-ryhmä vetää myynnistä Rainbow-tuotteen – saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
- ”Tästä alkaa halpuutuksen uusi aalto”, MTK:n Eerikki Viljanen arvasi, kun Coop tuli S-kauppoihin – huoli heräsi alkuperän hämärryttämisestä ja hintojen polkemisesta
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”