Pakurilla maustetut kukkakaalipalat
Uunissa paahdetut kukkakaalipalat sopivat naposteltavaksi tai pääruuan lisukkeeksi.
(4–6 annosta)
1 kukkakaali
oliiviöljyä
1 tl yrttisuolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
ripaus mustapippuria
0,5–1 tl jauhettua pakuria
Pilko kukkakaali suupaloiksi uunipellille. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä, ripottele yrttisuolaa, mustapippuria ja lopuksi jauhettua pakuria. Pyöräyttele kukkakaalinpaloja öljyssä ja mausteissa lopuksi vielä käsin. Paahda uunissa 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes kukkakaalinpalat ovat saaneet vähän väriä.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Pääsiäinen nostaa yhden yrtin kysyntää satoja prosentteja – näin perinnejuhla näkyy suomalaisten ostoskoreissa
- 4 herkkua pääsiäispöytään: silkkistä parsakeittoa, appelsiinilohta, perinteistä pashaa ja murupiirakkaa
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata
- Tällä ohjeella valmistuu aito, perinteinen pasha