Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Pakurilla maustetut kukkakaalipalat

Uunissa paahdetut kukkakaalipalat sopivat naposteltavaksi tai pääruuan lisukkeeksi.
Mausta kukkakaalit pakurijauheella.
Mausta kukkakaalit pakurijauheella. Kuva: Aino Saarikivi

(4–6 annosta)

1 kukkakaali

oliiviöljyä

1 tl yrttisuolaa

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

ripaus mustapippuria

0,5–1 tl jauhettua pakuria

Pilko kukkakaali suupaloiksi uunipellille. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä, ripottele yrttisuolaa, mustapippuria ja lopuksi jauhettua pakuria. Pyöräyttele kukkakaalinpaloja öljyssä ja mausteissa lopuksi vielä käsin. Paahda uunissa 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes kukkakaalinpalat ovat saaneet vähän väriä.