Suppilovahverolihapullat
Mausta lihapullataikina kuivatuilla suppilovahveroilla.
(4 annosta)
1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
400 g sika-nautajauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1,5 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl silputtua persiljaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
öljyä tai voita paistamiseen
Murskaa suppilovahverot mahdollisimman pieniksi palasiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia ja lisää tarvittaessa hiukan nestettä.
Lämmitä rasva paistinpannussa. Pyörittele taikinasta käsissäsi tiiviitä palleroita ja laita ne pannulle paistumaan keskilämmöllä. Kääntele pullia varovasti paistumisen aikana.
Vinkki! Tarjoa lihapullien kanssa karpaloilla maustettua ruskeaa kastiketta.
Osaston luetuimmat
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lumi ja pakkanen eivät nujerra kotimaista varhaisperunasatoa – juhannuspöydän herkku on turvassa muovien ja harsojen alla