Erämessut järjestetään jo 23. kerran – kokeile perjantaina ekoaseammuntaa ampumahiihtäjän kanssa

Uutiset 05.06.2018

Aarteen, Maaseudun Tulevaisuuden ja Koneviestin osastolla voit tutustua uuteen Erä-palveluun ja kokeilla ekoaseammuntaa.


Johannes Wiehn / VL-arkisto
Metsästys, kalastus, retkeily ja luonto ovat Erämessujen pääteemat.

Suomen suurin eräalan tapahtuma Erämessut järjestetään Riihimäellä 7.–10. kesäkuuta. Aarre, Maaseudun Tulevaisuus ja Koneviesti ovat messuilla yhteisosastolla U362.

Messuilla lanseerataan Maaseudun Tulevaisuuden uusi Erä-palvelu, ja toimitus tekee perjantaina suoraa lähetystä messuilta. Haastateltavina ovat Metsästäjäliiton toiminnanjohtaja Heli Siitari, Eräverkon bloggaaja Riikka Hurskainen, erätalousneuvos Vesa Ruusila sekä Jahtikuksa-mediakanavan yrittäjä Panu Hiidenmies.

Perjantaina ampumahiihtäjä Olli Hiidensalo opastaa osastolla koko päivän ekoaseammunnassa. Kaikki messukävijät ovat tervetulleita kokeilemaan ammuntaa.

Erämessut järjestetään tänä vuonna jo 23. kerran. Ensimmäiset Erämessut järjestettiin Riihimäellä vuonna 1972. Messuvuonna 2016 Riihimäen Urheilupuistoon kokoontui lähes 40 000 metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn harrastajaa. Kävijöille on tänäkin vuonna tarjolla runsas ohjelma. Messuvieraat pääsevät kokeilemaan, vertailemaan ja tutustumaan tuotteisiin. Katso koko ohjelma messujen sivuilta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit