Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Honkarakenne panostaa Aasian-markkinoille – toimittaa rakennuksia kiinalaiseen lomakeskukseen

Suomalaisesta massiivipuusta rakennuksia valmistava Honkarakenne toimittaa 2 000 neliötä majoitusrakennuksia kiinalaiseen lomakeskukseen.
Haitou Valleyssa Kiinassa valmistuivat vuonna 2017 vierailukeskus ja kahvila-ravintola.
Haitou Valleyssa Kiinassa valmistuivat vuonna 2017 vierailukeskus ja kahvila-ravintola. Kuva: Honkarakenne

Honkarakenne on toiminut Kiinassa jo vuodesta 2014 ja toimittanut maahan erilaisia kylpylä- ja majoitusrakennuksia. Seuraavaksi yhtiö toimittaa Haitou Valley -lomakeskusprojektiin majoitusrakennuksia noin 2 000 neliötä. Honkarakenne on myös solminut strategisen yhteistyösopimuksen, joka laajentaa toiminnan oheistuotteiden, välinehuollon ja kulttuurin konsultointiin.

Haitou Valley on urheiluun ja hyvinvointiin keskittynyt lomakeskus, joka sijaitsee Pekingin pohjoispuolella, lähellä 2022 pidettävien Pekingin talviolympialaisten alppilajien kisapaikkoja. Lomakeskuksessa valmistuivat vuonna 2017 vierailukeskus ja kahvila-ravintola.

”Hyödynnämme vuosikymmenien kokemustamme olympialaisiin liittyvien projektien toteuttamisessa. Olemme olleet toteuttamassa esimerkiksi Suomi-taloa Naganon talviolympialaisissa 1998 ja Sochiin toimitimme suuren lomakeskuksen ennen siellä pidettyjä talviolympialaisia vuonna 2014”, kertoo Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

Yhteistyösopimus solmittiin osana tasavallan presidentti Sauli Niinistön valtiovierailuun liittyvää vienninedistämismatkaa Kiinaan tammikuussa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Honkarakenteen tavoitteena on vuoden 2021 loppuun mennessä kasvattaa Aasian osuutta yhtiön liikevaihdosta.

Metsäpalvelu

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.