Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Pohjanmaan Suurmessuilla on ensi viikonloppuna rutkasti ohjelmaa metsänomistajille

Metsäalue on suunniteltu yhteistyössä Suomen metsäkeskuksen kanssa.
Suurmessujen metsäalue on 300 neliömetrin kokoinen ja sillä tavoitellaan sekä metsänomistajia että virkistyskäyttäjiä.
Suurmessujen metsäalue on 300 neliömetrin kokoinen ja sillä tavoitellaan sekä metsänomistajia että virkistyskäyttäjiä. Kuva: Lari Lievonen / VL-arkisto

Ensi viikonloppuna 6.–7. huhtikuuta järjestettävillä Pohjanmaan Suurmessuilla Botniahallissa Mustasaaressa on runsaasti ohjelmaa metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille.

Metsä & Retkeily -teema-alue esittelee muun muassa metsänhoitoa, puukauppaa, metsää sijoituskohteena sekä erä-, retkeily- ja vaellustarvikkeita. Messuilla pääsee jututtamaan metsäteollisuuden ja metsänhoitoyhdistysten edustajia sekä metsäalan ammattilaisia.

Suomen metsäkeskus järjestää metsäalueen päälavalla tietoiskuja eri toimijoiden kanssa. Metsänhoidon asiantuntija Annikka Selander Suomen metsäkeskuksesta puhuu metsänhoidosta muuttuvassa ilmastossa sekä metsätalouden kannattavuudesta. Ajankohtaisia metsäteemoja käsitellään lisäksi seminaarissa Myrskyvahingot ja työturvallisuus metsätöissä. Seminaari järjestetään sekä suomeksi että ruotsiksi ja siihen ilmoittaudutaan metsäkeskuksen verkkosivuilla.

Messujen koko ohjelma löytyy Suurmessujen verkkosivuilta.

Metsäpalvelu

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.