Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Metsänomistajaviikko käynnistyy lauantaina – teemana puukauppa

Metsänomistajaviikko järjestetään vuosittain syyskuussa metsänhoitoyhdistyksissä kautta maan. Tänä vuonna tapahtumaviikko avataan metsätaitokilpailulla.
Metsänomistajaviikon aikana järjestettävissä tilaisuuksissa esitellään Metsänhoitoyhdistysten palvelutarjontaa. Tänä vuonna viikon teemana on puukauppa.
Metsänomistajaviikon aikana järjestettävissä tilaisuuksissa esitellään Metsänhoitoyhdistysten palvelutarjontaa. Tänä vuonna viikon teemana on puukauppa. 

Metsänhoitoyhdistykset eri puolilla Suomea toivottavat metsänomistajat tervetulleiksi Metsänomistajaviikon tapahtumiin 14.–21. syyskuuta.

Metsänomistajaviikolla on tänä vuonna teemana puukauppa. Metsänomistajia muistutetaan puun katkonnan ja aiempien metsänhoitotöiden merkityksestä puukauppatulolle. Esimerkiksi keskiviikkona 18. syyskuuta Äänekosken Kartano-Kievarilla on esitelmiä ilmastonmuutoksesta, HCV-alueista ja kiristyneistä puukauppaehdoista.

Viikon aikana järjestetään myös iltamia, metsäkävelyä, vierailuja tuotantolaitoksiin ja erityisesti naisille ja nuorille suunnattuja raivaussahakursseja sekä paljon muuta mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Metsänomistajaviikko avataan Metsänhoitoyhdistys Suomenselän järjestämillä metsänomistajien SM-metsätaitokilpailuilla Ähtärissä lauantaina 14. päivä. Kilpailukeskuksena toimii Tuomarniemen metsäoppilaitos. Metsätaitokilpailussa kisataan metsään merkityllä tehtäväradalla sellaisissa taidoissa, joita metsätaloudessa, metsän hoidossa ja puun myynnissä tarvitaan. Kisoihin on tulossa 260 osallistujaa ympäri maan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki tapahtumat löydät tapahtumakalenterista osoitteesta mhy.fi/tapahtumat

Oman alueesi metsänhoitoyhdistyksen tapahtumat näet mhy.fi-sivulla valitsemalla yhdistys-valikosta alueesi yhdistyksen.

Metsäpalvelu

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.