Puisia kylpyhuonekalusteita valmistava Woodio sai Vuoden designteko -tunnustuksen

Uutiset 11.09.2019

Yritys on myös solminut yhteistyösopimuksen Topi-Keittiöiden kanssa.


Martti Järvi
Woodion uutuus eli kylpyamme on esillä Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikassa Erottajankatu 2:ssa 15. syyskuuta saakka.

Kylpyhuoneen kalusteita massiivipuukomposiitista valmistava Woodio on palkittu Habitare-messujen yhteydessä Vuoden designteko -tunnustuksella. Perusteluissa palkintoraati kiittää Woodion kansainvälisen tason brändiä, jossa perinteinen ja arkinen tuote on saanut innovatiivisen, erottuvan ja omaleimaisen toteutuksen.

Woodion materiaali on posliinia kestävämpää ja muuntautuu esimerkiksi seinäpaneeleiksi, työtasoiksi, wc-istuimiksi. Sen hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin perinteisten posliinisten vesikalusteiden.

”Meillä on nyt käynnissä vahva kasvu ja luvassa on uusia tuotteita. Kuluneen vuoden aikana olemme saavuttaneet sellaisen tason, että yksityiskuluttajat ja ammattilaiset tuntevat meidät”, Woodion toimitusjohtaja Petro Lahtinen kuvailee.

Yritys on juuri solminut yhteistyösopimuksen Topi-Keittiöiden kanssa. Woodion kalusteita on pian esillä Topi-Keittiöiden myymäläketjussa ympäri maan.

”Sekä Woodio että Topi-Keittiöt valmistavat tuotteet kotimaassa ja ovat yhdessä hieno osoitus suomalaisesta osaamisesta ja yhteistyöstä", Lahtinen iloitsee.

Elokuun alussa Metsä Group tiedotti, että sen innovaatioyhtiö Metsä Spring on tehnyt pääomasijoituksen Woodioon. Metsä Spring osallistuu noin 4 miljoonan euron rahoituskierrokseen yhdessä Woodio Oy:n nykyisten sijoittajien kanssa.

Lue lisää